Szolgáltatásaink

ÓZONOS TISZTÍTÁS, KLIMA TISZTÍTÁS, KÁRPITTISZTÍTÁS

 

Ózonos, vegyszer nélküli hatékony fertőtlenítés!

Bármilyen helyiség, lakás, klíma, iroda, egészségügyi vagy szociális intézmény ,babaszoba, kozmetika, fodrászat..., autó, teherautó, munkagépben alkalmazható az ózonos fertőtlenítés. A kezelés során az ózon a terület minden pólusába elér, azokra a helyekre is, amelyek szabad szemmel nem láthatóak, ezért minden vírust, kórokozót, atkát, gombát, szagot megszüntet, viszont a mechanikai takarítást nem helyettesíti.

A szagot okozó anyagok molekuláit az ózon kémiai reakció során elpusztítja, így a kellemetlen szagok megszűnnek az ózonnal kezelt területen. A fertőtlenítő eljárás során nem csupán a helyiség, hanem az abban található berendezési tárgyak is károsodás nélkül tisztulnak meg a kellemetlen szagoktól.

A levegőben szálló pollenek, házi por egyre gyakrabban idéz elő allergiát. A poratkák, az allergének a zárt térben nagy koncentrációban fordulhatnak elő, könnyen elszaporodnak, megtelepszenek a felületeken. Az allergének megtelepednek a textíliákban, ágyneműben is. A penészgombák megjelenése is idézhet elő allergiás tünetet. A légzőszervi megbetegedésben szenvedők, az allergiások, asztmások számára nagyon fontos a tiszta levegő, az allergénmentes környezet. A porszívózással az allergiát kiváltó mikrorészecskék megsemmisítése nem oldható meg, azok a levegőbe jutva újra és újra kiváltják a nem kívánatos tüneteket.

A folyamat során, személyek és házi kedvencek nem tartózkodhatnak a helyiségben, a bentlévő virágokat is idéiglenesen át kell helyezni.

Az eljárás és alapos szellőztetés után a fertőtlenítésre használt maradék ózon visszaalakúl oxigénné.

Önnek sehova nem kell elmennie, házhoz megyek!

Árak:

-Légkondicionáló berendezés (lakás,iroda..) tisztítása + fertőtlenítése: 8.000 Ft.
-Személyautó ózónos fertőtlenítése (klíma+ utastér): 7.000 Ft.
-Teherautó ózonos fertőtlenítése (klíma+ utastér): 10.000 Ft.

-Helyiségek, lakások, irodák.. ózonos tisztítása:
50 m2-ig 18.000 Ft.
75 m2-ig 24.000 Ft.
100 m2-ig 30.000 Ft.
125 m2-ig 36.000 Ft.

A négyzetméter sávok tájékoztató jellegüek, természetesen rugalmasan kezelem a kisebb eltéréseket.

Egyszerre tőbbféle (pl. lakas+klima+autó stb.) vagy többszámú (pl. irodák, autóflotta stb.) szolgáltatás megrendelése esetén akciós csomagkedvezményt biztosítok!

Debrecen területén a fenti szolgáltatások igénybevétele esetén nincs kiszállási díj! Más városok, településekből érkező megrendelések esetében 50 Ft/ km plussz költséget számítok fel. A kiszállási költségtől való eltekintés is lehet része a csomag kedvezménynek.

 

Kárpittisztítás:

A permetextrakciós technológiának köszönhetően 50%-kal gyorsabb a felület száradási ideje. Az eljárás során a tisztítószert nagy nyomás alatt mélyen a szövetszálak közé fecskendezi a gép, és a feloldott szennyeződéssel együtt távolítja el, higiénikusan tisztítja a textilfelületeket, ezért ideális allergiától szenvedőknek vagy állattartóknak egyaránt.

Alkalmazási területek

  • Padlószőnyegek (szőnyegek)
  • Kárpitok és kárpitozott bútorok (ágy,űlőgarnitúra,kanapé)
  • Szőnyeggel bevont lépcsők
  • Matracok
  • Autóülés

Önnek sehova nem kell elmennie, házhoz megyek!

Árak:

-Szőnyeg és kárpittisztítás: 800 – 1.000 Ft/m² szennyeződéstől függően. Kiszállási díj Debrecen területén 5.000 Ft. Más városok és települések esetén még 50 Ft/km plussz költséget is felszámolok.
-Személyautó kárpittisztítás: 16.000-20.000 Ft szennyeződéstől függően. Extrém szennyezettség esetén (kutyaszőr, hányás, sár, stb.) 50% felárat számolok fel.
-Teherautó és busz-mikrobusz esetén az ár külön megállapodás szerint történik.
- Autóflotta esetén az ár külön megállapodás szerint történik. Debrecen területén nincs kiszállási díj. Más városok és települések esetén 50 Ft/km plussz költséget számolok fel.

Ha a szőnyeg és kárpittisztításhoz más szolgáltatást is igénybe vesz a fentiek közül, akkor természetesen nincs kiszállási díj Debrecen területén. Más városok és települések esetén csak a 50Ft/km plussz költséget számolom fel (egyedi csomagkedvezmény megbeszélés szerint)!

A szolgáltatást Nyiregyházán és környékén is igénybe lehet venni.

A feltüntetett árak, bruttó árak és nem jönnek hozzá egyéb rejtett költségek.

A megrendeléshez telefonos egyeztetés szükséges.

Hívjon bizalommal!

Az Ön szolgálatában Kalmár Gábor

Tel:06 50/122 4442
www.virushunter.hu